RIEBセミナー RIEB Seminar
| 日時 (Date&Time) | 2011年1月27日(木)午後5時00分から (Thursday, January 27, 2011, 5:00pm~) | 
|---|---|
| 報告者 (Speaker) | 網野 信吾(Shingo AMINO) | 
| 所属 (Affiliation) | ハウス食品株式会社ソマテックセンター (Somatech Center, House Foods Corporation) | 
| 論題 (Topic) | 次世代カレーとしてのプライムカレー開発 Development of 「prime curry」 as the next generation curry. | 
| 会場 (Place) | 神戸大学大学院経済学研究科 会議室(本館2階) Graduate School of Economics Meeting Room (Main Building 2nd floor) | 
| 対象 (Intended Audience) | 教員,院生,および同等の知識をお持ちの方 Faculty, Graduate Students, and People with Equivalent Knowledge | 
| 使用言語 (Language) | 日本語 Japanese | 
| 備考 (Note) | 論文のコピーは共同研究推進室にご用意しております。 Copies of the paper are available at Office of Promoting Research Collaboration. |