RIEBセミナー RIEB Seminar
日時 (Date&Time) |
2011年1月27日(木)午後5時00分から (Thursday, January 27, 2011, 5:00pm~) |
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報告者 (Speaker) |
網野 信吾(Shingo AMINO) |
所属 (Affiliation) |
ハウス食品株式会社ソマテックセンター (Somatech Center, House Foods Corporation) |
論題 (Topic) |
次世代カレーとしてのプライムカレー開発 Development of 「prime curry」 as the next generation curry. |
会場 (Place) |
神戸大学大学院経済学研究科 会議室(本館2階) Graduate School of Economics Meeting Room (Main Building 2nd floor) |
対象 (Intended Audience) |
教員,院生,および同等の知識をお持ちの方 Faculty, Graduate Students, and People with Equivalent Knowledge |
使用言語 (Language) |
日本語 Japanese |
備考 (Note) |
論文のコピーは共同研究推進室にご用意しております。 Copies of the paper are available at Office of Promoting Research Collaboration. |